Bruidsreportages

Prijzen voor het fotograferen van een bruiloft starten bij € 895,- incl. btw (6-8 uur fotografie zonder album).

Trouwreportages zijn altijd inclusief:

  • Kennismakingsgesprek
  • Voorbereidingsafspraak (telefonisch) zes tot vier weken voor de bruiloft
  • Bewerking van de foto’s om deze optimaal uit te laten komen (denk aan belichting en helderheid)
  • DVD met minimaal 250 rechtenvrije foto’s in hoge resolutie
  • Geen reiskosten binnen een straal van 40 km vanaf Houten

Wil je een vrijblijvende offerte passend bij jullie vraag mail of bel me dan.

Trouwalbums
Naast de bruidsreportage kan ik ook jullie trouwalbum verzorgen. Een album waarbij jullie zelf de omslag bepalen. Bijvoorbeeld een lederen omslag of een omslag voorzien van een acryl foto (voorbeeldalbums kan ik jullie laten zien). De albums bestaan uit 60 pagina’s (30 spreads) zijn mooi vormgegeven, van hoge kwaliteit en gedrukt op hoogwaardig fotopapier. Alle albums zijn voorzien van verdikte bladen, lay-flat binding en worden geleverd in bijpassende opbergtas. Albums starten bij € 250 voor een digitaal album van 30×30 cm met 60 pagina’s (30 spreads) en lederen omslag.

Zwangerschapsreportages

Je ongeboren kindje in je dikker wordende buik, een bijzondere periode die het waard is om vast te leggen.

De periode in de laatste drie maanden van je zwangerschap, ergens tussen de 25e en 30e week is mooi om professioneel vast te leggen. De fotoreportage zal plaatsvinden bij je thuis of op een door jou gekozen locatie. Ik neem volledige belichting mee, maar foto’s maken met natuurlijk licht, bijvoorbeeld in een lichte kamer met een raam waardoor het daglicht komt geeft erg mooie foto’s. Afhankelijk van het weer kunnen we natuurlijk ook buiten foto’s maken.

De kosten voor een zwangerschapsreportage bedragen € 125,-. De totale reportagetijd (inclusief opstellen van het licht) zal ongeveer 1 uur zijn. Een selectie van minimaal 30 bewerkte foto’s (meer bewerkte foto’s is geen meerprijs), ontvang je binnen twee weken in hoge resolutie.

Lifestyle Fotoshoot

Denk eens aan de foto’s bij opa en oma aan de muur, familie-portretten met oma en opa in het midden en de overige familie er wat stijf omheen. Leuk voor de tijd van toen, maar niet meer passen bij de tijd van nu.

Ik zet graag families op de foto, maar dan ongedwongen, ontspannen en het liefst bij de mensen thuis. Zodat alle familieleden er mooi op staan en je later nog terug kan denken aan die gezellige fotoshoot. Dit hoeft natuurlijk niet alleen voor opa en oma te zijn, gewoon samen met je partner op de foto gaan is natuurlijk het verjaardagscadeau voor iemand ‘die alles al heeft’. Samen bepalen we de locatie, bij jullie thuis of op de plek die bijzonder voor jullie is.

Voor een fotoshoot bereken ik € 125,-. De shoot zal ongeveer 1 uur duren en in deze tijd zal ik diverse creatieve foto’s maken. Een selectie van minimaal 25-30 foto’s ontvang je binnen twee weken digitaal toegestuurd in hoge resolutie.